Kapcsolat

Muslinca Kft.
Borkő u. 12.
1222 Budapest
Telefonszám: +36 20 3290 963
Írjon nekünk

» Szörpök

 

Szörpjeinkről általában

A szörpkínálat kialakításánál fontos volt, hogy magyar termelők termékei foglaljanak helyet a szörp palettánkon és az előállítási procedúra minden fázisa megfeleljen a magyar élelmiszergyártási szabványoknak.

A szörpök összetételében kritériumként tekintettünk a postmix rendszerekben még csapolható és kezelhető maximális gyümölcstartalom megtartására(33% gyümölcstartalom), valamint természetes adalékanyagok használatára.

 

Beszállítóink minden tekintetben megfelelnek az európai szabványoknak.

 

Kínálatunk

 

Prémium szörpök - Ahogy nagymamáink készítették. Gyümölcs azonos gyümölcsből készítve.

A prémium szörpök gyártásánál a hagyomány játszotta a főszerepet. Az eredeti „nagymama” recepteknél, így a prémium szörp családnál is a klasszikus ízvilág kialakításában a gyümölcs alaplevek természetes gyümölcs cukor tartalma játszik fontos szerepet. Ennek megfelelően minden íznél ugyanúgy jártunk el. Például a bodza szörp bodzalével, a málna málnalével készül. A prémium szörpök mesterséges színezéket vagy aromát nem tartalmaznak, szörpök cukor-beltartalmán csak annyira változtattunk hogy alkalmas legyen csapoló berendezéseken történő felhasználáshoz.

Bodza, málna, eper, meggy, alma, narancs, feketeribizli, levendula

Gasztro szörpök – Gyümölcsből, cukorral, édesítőszerrel készítve.

A gasztro szörpök kialakításában az ár-érték elv játszott fontos szerepet. Sok felhasználó a gyümölcs tartalom megtartása mellett kedvező áron kívánja értékesíteni a szörpöt. Ezért a gyártás során hazai jó minőségű almalé alap kerül felhasználásra, mellyel biztosítani tudjuk a gyümölcstartalmat, és aromák segítségével alakítjuk az ízvilágot.

Bodza, málna, meggy, indián cseresznye, alma, eper, áfonya, szőlő, alma, őszibarack, srágabarack, narancs, ananász, citrom, mangó, kiwi, tonic, cola.

Retro szörpök – Diabetikus szörpök, édesítőszerrel, aromákkal készítve.

Az édesítőszerrel készített szörp családot kifejezetten a régi ízek kedvelőinek alakítottuk. Gyermekkorunk bolti ízei (Traubi, a Márka meggy) feledhetetlenek. Ezeket a klasszikus magyar ízeket kívántuk palettánkra helyezni diabetikus formában.

Málna, eper, bodza, meggy, citrom, kiwi, narancs, cola, tonic


Limonádé- és longdrink alapok – Gyümölcsből cukorral készült ital alapok

A limonádé és longdrink alapok összeállításánál a klasszikus ízek (limonádé alapok,  mojito, whiskey-cola, gin-tonic, vodka-szóda) megtartása mellett az időigényesebb pult termékek gyorsabb, praktikusabb kiadása, valamint egy állandó minőség megteremtése volt a cél.

A pultban, a dolgozók számos longdrink-hez és limonádéhoz gyümölcsöt, használnak, valamint saját körülmények között cukorszirupot készítenek az italok ízesítéséhez. A gyümölcsfelhasználás mértéke a pultban függhet a dolgozó precizitásán, valamint gyümölcsök minőségén is. A cukorszirup elkészítése hely és időigényes.

A limonádé- és longdrink alapokkal a gyümölcsfelhasználás mértékének normalizálását, praktikus pult működést, állandó minőség elősegítése mellett az italokon realizálható profit növelését kínáljuk.

 

Jelenleg Elérhető ízek

 

Kérésre egyedi szörpök, ital alapok összeállítását vállaljuk!

 

Prémium szörpök: Bodza, málna, eper, meggy, alma, narancs, fekete ribizli, levendula

Gasztro szörpök: Bodza, málna, meggy, indián cseresznye alma, eper, áfonya, szőlő, alma, őszibarack, srágabarack, narancs, ananász, citrom, mangó, kiwi, tonic, cola.

Retro: Málna, eper, bodza, meggy, citrom, kiwi, narancs, cola, tonic

Limonádé és longdrink alapok: Klasszikus limonádé bodzás limonádé, levendulás limonádé, mentás limonádé, mojito, vodka-soda.

ZWM2NTgxMT